گفتگویی با شهرام فخار موسس رستورانهای زنجیره ای و موفق پدر خوب.
سابوی بزرگترین ساندویچ فروشی زنجیرهای دنیا و اولین فستفود زنجیرهای در دنیا که توانست با ارائهی محصولات سالم، گواهینامه انجمن قلب آمریکا را در منوی غذایی خود ثبت کند.
باربارا لینچ موسس رستورانها و فروشگاههای مواد غذایی با نام (باربارا لینچ گروپ) . ارزش این مجموعه در سال ۲۰۰۸ به بیش از ۱۰ میلیون دلار رسید.
از کارگری در قصابی تا مشهورترین رستوران استیک.از شروع تا کسب موفقیت نصرت کوکچه
داستان شروع کار یک رستوران و کسب موفقیت، عدم حفظ جایگاه موجود و رسیدن به ورشکستگی.
متاسفانه برای فیلتر شما مطلبی یافت نشد
لطفا محدودیت فیلتر خود را تغییر دهید.