راه اندازی رستوران حرفه ای اصول ومراحل پیچیده ای دارد که هیچ گاه مطلق نیست وبه فراخور موقعیت شهری ،جمعیت شهری،سطح توقعات،میزان رقبای هم رشته،فرهنگ وذائقه مردم،توان مالی وشرایط بازار به صورت نسبی بوده وقابل تغییر است. لذا تشخیص وتعیین جزئیات آنها نیازمند تخصص وتجربه فراوان میباشد وطبیعتا افراد غیر متخصص صلاحیت کافی رابرای انجام آنها نخواهند داشت.
از این رو گروه تخصصی راه انداز فود از سال ۱۳۸۴ به صورت کاملا تخصصب نسبت به مشاوره وآموزش های اصولی درزمینه راه اندازی رستوران،فست فود،هتل و... درراستای هدفی والا گام برداشته است.
خدمات مربوط به مشاوره ،اجراو آموزش ها جهت راه اندازی وتاسیس از ابتدا تا افتتاح یک رستوران استاندارد شامل موارد ذیل میباشد که توسط گروه راه اندازفود برای متقاضیان تاسیس رستوران پیشنهاد میگردد لذا هیچ الزامی به انتخاب تمام مواردوجود ندارد وتمام آیتم ها به صورت توافقی و با نظارت این گروه نیزقابل اجرا میباشد.
۱)کارشناسی وبازدیدتخصصی ازملک به همراه گزارش میدانی بررسی رقبا و تهیه گزارش جامع جهت تصمیم گیری نهایی قبل ازانعقاد قرارداد
۲) مشاوره وتبادل نظردر زمینه کیفیت وکمیت اجرای کاروتعیین نوع و سطح درجه کیفی رستوران به استناد گزارش جامع کارشناس ملک همچنین نظربه تحقیقات شهری ومطالعات محلی انجام شده
۳) تعیین و ارزیابی فروش، هزینه های ماهیانه و مشخص کردن میزان سود دهی منطبق با جدول هفتگانه
۴)محاسبه اولیه میزان سرمایه گذاری ،تامین بودجه و هزینه های راه اندازی وتاسیس رستوران به همراه لیست زمانبندی شده اجرای پروژه و مقدار هزینه برآورد شده هرآیتم به تفکیک براساس نقشه های تخصصی
۵)مشاوره وارائه پیشنهادات تعیین نام،برندوطراحی لوگو رستوران بر اساس نوع کاربری منطبق با استاندارد ها و اصول روانشناختی نامگذاری ونیز قوانین داخلی برند
۶) کارشناسی وطراحی منوی غذای رستوران باتوجه به نوع کاربری وبررسی اقلیم وذائقه بازار هدف براساس علم طراحی اصولی منو
ونیز قیمت گذاری بافرمول بهای تمام شده مختص رستوران
۷) جانمایی تجهیزات آشپزخانه به روش اصولی خط تولید براساس استاندارد های بین المللی ،نوع غذا مشخص شده درمنو ونحوه سرو آن
۸) طراحی تخصصی نقشه های برق مخصوص رستوران ،آشپزخانه ،انبارو... بر اساس نیازسنجی استاندارد وایمنی
۹) طراحی تخصصی نقشه های گازآشپزخانه بر اساس نیازسنجی استاندارد وایمنی وقوانیین وزارت نیرو
۱۰) طراحی تخصصی نقشه های آب و فاضلاب مخصوص رستوران ،آشپزخانه ،سرویس های بهداشتی و... بر اساس نیازسنجی استاندارد وایمنی و قوانین وزارت بهداشت ونیرو
۱۱)تهیه لیست تجهیزات ،ابزارآلات ،ظروف پذیرایی ودستگاه های استاندارد مورد نباز براساس نقشه ومنو مشخص شده با مشخصات فنی ،سایز ، برند و قیمت دقیق و معرفی شرکت های مورد تایید ورایزنی درزمینه تجهیز با شرایط تسویه اعتباری با درخواست کتبی کارفرما
۱۲) تهیه لیست تامین کنندگان مواد اولیه مرغوب و معتبر و تعیین نوع و برند و شرایط خرید آنها بر اساس منوی غذایی و معرفی شرکت های فروشنده معتبردر شهراجرای پروژه
۱۳) تهیه لیست مربوط به زمانبندی و اجرای تبلیغات دوره ای (محیطی و مجازی )آموزش عمومی شرایط ونحوه تبلیغات براساس اصول اولیه بازاریابی ونیز طراحی گرافیکی وتخصصی امورمربوط به کلیه کارهای چاپی و معرفی چاپخانه های مقرون به صرفه
۱۴) مشاوره وتهیه طرح های جدید،کلاسیک وبه روز دکوراسیون ،مبلمان و نورپردازی ها جهت سالن پذیرایی با توجه به درجه کیفی و کاربری رستوران
۱۵) لیست تعداد پرسنل مورد نیاز در پست های مشخص با توجه به ظرفیت های رستوران وتععین ساعت کاری ومیزان حقوق دریافتی
۱۶)درج آگهی استخدام به صورت گسترده و مصاحبه و گزینش انجام مراحل آموزشی و تمرین های عملی با آنها جهت کسب تخصص و آمادگی های لازم
۱۷) اجرای تخصصی دوره آموزشی شرح وظایف مدیریت رستوران ، قوانین ارگان های دولتی در رابطه با کلیه امور مربوط به رستوران اعم از وزارت کار ، مالیات ، بیمه اماکن و اتحادیه صنف براساس استاندارهای بین المللی (ایزو)وصدور گواهینامه معتبر بین المللی مدیریت رستوران پس از برگزاری آزمون نهایی
۱۸) اجرای تخصصی دوره آموزشی شرح وظایف مدیرداخلی رستوران براساس استاندارهای بین المللی (ایزو)وصدور گواهینامه های معتبر بین المللی پس از برگزاری آزمون نهایی
۱۹) اجرای تخصصی دوره آموزشی شرح وظایف حسابداری وکاست کنترل مخصوص رستوران در زمینه امور مربوط به حسابداری کنترل میزان مصرف-آنالیز-حسابداری انبار-انبارگردانی و... براساس استاداردهای بین المللی(ایزو) وصدور گواهینامه های معتبر بین المللی پس از برگزاری آزمون نهایی
۲۰) اجرای تخصصی دوره آموزشی شرح وظایف صندوق دار ها براساس سیستم فروش همراه با آموزش نحوه آماده سازی کلیه غذاها به همراه برگزاری آزمون نهایی عملی وکتبی
۲۱) اجرای تخصصی دوره های آموزشی مدیریت مشتری مداری تخصصی رستوران بر اساس آیین نامه های بین المللی میزبانی و مشتری مداری و کنترل کیفی محصولات بر اساس آیین نامه (SFBB) برای مدیریت داخلی وپرسنل مرتبط با مشتریان همراه با اعطای گواهینامه بین المللی پس از برگزاری آزمون عملی وتست روانشناسی
۲۲) اجرای تخصصی دوره های آموزشی مدیریت بهداشت وایمنی مخصوص رستوران بر اساس قوانین بین المللی بهداشت رستوران ها (HACCP)و قوانین وزارت بهداشت و دستورالعمل های سازمان آتش نشانی برای تمامی پرسنل همراه با اعطای گواهینامه بین المللی پس از برگزاری آزمون عملی وکتبی
۲۳) اجرای تخصصی دوره آموزشی شرح وظایف هد ویتر ،ویتر(سالن کار) براساس اصول میزبانی وپذیرایی بر
گرفته از استانداردهای تشریفات همراه با آموزش نحوه آماده سازی کلیه غذاهای منو وصدور گواهینامه های معتبر بین المللی پس از برگزاری آزمون نهایی
۲۴) اجرای تخصصی دوره آموزشی شرح وظایف مدیریت داخلی و پرسنل آشپزخانه باتوجه به پست های سازمانی و آشنایی با دستگاه ها وتجهیزات همچنین آشنایی با اصول آماده سازی، تهیه ، نگهداری و نحوه پخت غذاهای مربوط به منوی غذایی، ارائه وآموزش رسپی ،فرمول وآنالیزغذاها به صورت تخصصی و آموزش کلیه امور مربوط به آماده سازی وطبخ غذا به همراه آموزش عملی توسط سرآشپزان همکار با گروه راه اندازفود
۲۵)آموزش اصولی وتخصصی استخدام پرسنل وآیین نامه های گزینش و نحوه انعقاد قرارداد با پرسنل تایید شده به مدیریت (البته بعد از دریافت کارت سلامت و گواهینامه بهداشت محیط)
۲۶) اعزام ناظر متخصص جهت نظارت بر روند اجرایی نقشه ها و کلیه مراحل دکور و تجهیز رستوران و کنترل و رفع نواقص به دفعات لازم تا زمان افتتاحیه
۲۷) اعزام تیم تخصصی راه انداز جهت کنترل و رفع نواقص نهایی ، تست پخت و فروش ، بازگشایی و افتتاح رستوران و برگزاری مراسم تشریفاتی افتتاحیه
۲۸) اتمام پروژه وانعقاد قرارداد پشتیبانی ونظارت
ارتباط با گروه مشاورین راه اندازفود:
۰۹۱۲۰۵۲۵۰۹۵ کارشناس رستوران -حسابرسی مجموعه ها
۰۹۱۲۳۵۱۹۶۴۲ کارشناس فست فود-اصلاح ،ترمیم وافزایش فروش مجموعه ها
۰۹۱۵۰۸۸۸۰۹۲ کارشناس شمال شرق مهندس عتابی
۰۹۱۱۵۱۱۰۷۲۰ کارشناس شمال کشور مهندس یوسف زاده