به راه اندازهای سنتی صفر تا صدی اعتماد ندارید یا از آنها قبلا آسیب خورده اید و میخواهید یک تیم حرفه ای این کار را برایتان انجام دهد؟
کپی کاری را نمیپسندید و دوست دارید یک کافه و رستوران متمایز ومطابق سلیقه تان داشته باشید؟
میزان هزینه و سرمایه گذاری برایتان مهم است و میخواهید بهترین بازگشت سرمایه را داشته باشید؟
روش معمول در ایران این است که بعد از تصمیم گیری برای راه اندازی کافه و رستوران از چند محل که مورد پسند شماست بازدید میکنید و از طریق معرفی با یک راه انداز معرفی میشوید، هر چند الان در ایران افراد و گروه های بسیار معتبری داریم که بصورت حرفه ای این کار را انجام میدهند اما متاسفانه عده زیادی هم هستند که قبلا رستوران داشته اند و یا در یک رستوران مدیر، آشپز و یا کارمند بوده اند و سعی میکنند با کپی کردن کارهای قبلی خود و تجهیز رستوران شما با تامین کنندگانی که از آنها نیز درصدی دریافت میکنند هر چه سریعتر کافه و رستوران شما را طراحی و تجهیز کنند، نهایتا هم یک تیم آشپزی و خدمات که معمولا با خودشان کار میکنند به شما معرفی میکنند و بعد از اینکه حق الزحمه شان را دریافت کردن همان تیم را بتدریج برای پروژه های بعدی میبرند و شما را تنها میگذارند…. متاسفانه این داستان برای بسیاری از کافه و رستوران های ما آشناست.
راه اندازی رستوران مراحل مختلفی دارد که از تدوین یک طرح تجاری خلاصه برای سرمایه گذاری شما شروع میشود، در اینجا شما وارد مراحل آفرینش یک برند میشوید که فقط به معنای طراحی گرافیکی نیست.
شما باید با شناخت خود و مشتری هایتان مزیت های اختصاصی و رقابتی تان را ایجاد کنید. نهایتا با انتخاب و طراحی کانسپت و منو و در نظر گرفتن محلی که انتخاب کرده اید فرایند های طراحی و اجرای مهندسی فضای آشپزخانه و پذیرایی تان انجام میشود و نهایتا باید یک تیم برای آشپزخانه و خدماتتان استخدام کنید.
فراموش نکنید یکی از مهمترین مراحل در اینجا ایجاد استانداردها و فرایند های کاری و تدوین شرح وظایف است.
حالا میتوانید بطور آزمایشی کار را شروع کنید و بعد از اینکه از کیفیت غذا و خدمات خود مطمئن شدید برنامه افتتاح و تبلیغات خود را آغاز کنید. کار کنترل و ارتقای شما هیچ گاه تمام نمیشود، و نیاز است همیشه کار خود را بررسی و بهینه کنید.
کار راه اندازی و اداره یک رستوران یک فرایند چند تخصصی است، بنابراین هیچ کس نمیتواند از صفر تا صد همه کار را به تنهایی انجام دهد.
همینطور که میبینید راه اندازی و مدیریت رستوران نیاز به فعالیت های مختلفی مانند طراحی، مهندسی، آشپزی، سرویس و خدمات، فرایند های مالی، تبلیغات، مدیریت منابع انسانی، مدیریت و رهبری کارکنان و چندین توانایی دیگر دارد و طبیعتا هیچ کس نمیتواند به تنهایی در تمامی آن ها کامل و بی نقص باشد.
هر یک از خدمات ما توسط افراد کاملا حرفه ای و تحصیل کرده انجام میشودرستویار محل همکاری گروهی از شرکت ها و متخصصین است که در زمینه تخصصی خودشات از برترین های صنعت هستد.
مشتریان رستوران انتظار غذای خوب و سرویس عالی را دارند. اما فراهم کردن این دو آنچنان که به نظر میرسد ساده نیست. کار های بسیاری در پشت صحنه باید انجام شود تا غذا و سرویس عالی فراهم شود.
استخدام نیروی ماهر، آموزش، دستورالعمل های آشپزخانه، ایجاد رسپی، خدمات مشتریان، تحقیق در مورد رویکرد ها و سلایق جدید، طراحی داخلی، استراتژی بازاریابی و… بسیاری از جنبه های مختلف کسب و کار رستوران دست به دست میدهند تانتیجه ای عالی حاصل شود.
در تجارت هیچ کس نمیتواند به تنهایی در تمامی زمینه ها دانش کامل داشته باشد و بی نقص عمل کند. رستویار به شما کمک میکند تا بتوانید بر فعالیت های اصلی کسب و کار خود تمرکز کرده و سایر کارها را برون سپاری کنید.
رستویار محل همکاری گروهی از شرکت ها و متخصصین است که در زمینه تخصصی خودشات از برترین های صنعت هستند. رستویار فراتر از انتظارتان به شما خدمت میکند، برایتان ارزش خلق میکند و از رضایت شما بر خود میبالد.