گزینش و مشاوره با یک تیم کارآگاه و در عین حال عمل گرا، گامی حیاتی در تاسیس و توسعه هر حرفه و تجارتی می باشد و حساسیت این نکته در صنعت رستوران و امور مربوطه به آن، به مراتب بیشتر است. هدف ما در مجموعه (رستوران ۲۲)، گردهمایی و همکاری خبرگان در مبحث رستوران و ارایه خدمات مشاوره ای و عملی از نقطه استارت تا اتمام می باشد. بدین منوال کلیه نیازها و خواسته های متقاضیان گرام با بالاترین استانداردها و مطابق با متد روز دنیا مرتفع خواهد شد.
ارکان اصلی گروه:
Gourmet:
طراحی و نقشه اکترومکانیکال آشپزخانه، تعیین تجهیزات و هدایت تیم های بزرگ آشپزی و راه اندازی کلی رستوران به سرپرستی مهندس قاسمی فارغ التحصیل رشته کامپیوتر و سرآشپز آشپزخانه های مدیترانه و کوزین های اروپائی و راه انداز برتر رستوران های طراز اول در ایران.
Kitchen Equipment:
گروه صنعتی RCL با دارا بودن کادر متخصص و زبده با طراحی و تجهیز حدود ۲۰۰ مجموعه شامل رستوران های کلاسیک، فست فود، هتل، کافی شاپ و فود کرت مطابق با آخرین تکنولوژی و استانداردهای روز دنیا.
تماس با ما
موبایل: ۰۹۱۲۱۸۵۹۹۵۸ ایمیل: info@restaurant۲۲.com