راه اندازی فست فود و رستوران با سرآشپزان برتر
اقدامات لازم برای راه اندازی فست فود و رستوران
اگر در خصوص راه اندازی رستوران ، فست فود یا کافی شاپ در اینترنت جستجو نمایید، به مقالات و اطلاعات زیادی برخورد خواهید کرد که قطعا می توانید اطلاعات متفاوتی از آن ها کسب نمایید، اما حقیقت این است که از حرف تا عمل فاصله ی زیادی وجود دارد؛ یعنی برخی از این اطلاعات تنها به صورت تئوری هستند و شما اگر تا به حال تجربه ای در این گونه کسب و کارها نداشته باشید، نمی توانید به راحتی مطالب تئوری را در پروژه ی عملی و حساس راه اندازی فست فود یا رستوران به کار بگیرید. در چنین شرایطی کسب اطلاعات بیشتر از شرکت ها و مجموعه های معتبر فعال و با تجربه در این زمینه که همانند گروه سر آشپزان برتر به منظور توسعه ی کسب و کارهای امروزی، می توانند یاری کننده و راهنمایتان باشند؛ بسیار اقدام هوشمندانه و عاقلانه ای به نظر می رسد. مطابق با آن چه که گفتیم، یکی از ضروری ترین اقدامات اولیه این است که شما با افراد آگاه مشورت نمایید و مطالب و اطلاعاتی که به دست می آورید، معتبر بوده و قابلیت اجرایی داشته باشند. به هر میزان که در ابتدا بتوانید با دقت بیشتر و با اطلاعات تکامل یافته تری گام در این مسیر بگذارید، شانس راه اندازی رستوران یا فست فود بدون هیچ گونه اشتباه و شکستی برایتان بیشتر خواهد شد.
در ابتدا یک سوال مهم از شما می پرسیم؛ هدفتان از راه اندازی فست فود یا رستوران چیست؟
صرفا سود آوری اقتصادی و یا داشتن یک کسب و کار همیشگی؟
علت این که این سوال را می پرسیم، این است که بسیاری از افراد به خاطر اینکه در یک برهه ی زمانی متوجه ی افزایش گرایش سرمایه داران به سمت یک بیزینس خاص می شوند، می خواهند که آن ها نیز سهمی در بازار سود و رقابت داشته باشند و سرمایه و زمانی را اختصاص می دهند تا کار جدید را تجربه کنند اما اهداف دراز مدتی برای آن ندارند. در مقابل کسانی هستند که واقعا به شغل رستوران داری عشق می ورزند و یا دارای تحصیلات یا سابقه ی کاری مرتبط با ان هستند و صرفا به رقابتی و یا موقتی عمل کردن نمی اندیشند.
در ابتدای این مسیر شما باید هدف اصلی خود را از تمایل به راه اندازی این کسب و کار مشخص نمایید چرا که این کار، کاری است که سختی و پیچیدگی های خودش را دارند و اگر از علاقه و اشتیاق کافی برای فعالیت در آن برخوردار نباشید؛ به طور قطع به مدت زمان طولانی در آن ماندگار نخواهید شد؛ پس فقط و فقط راه اندازی رستوران یا فست فود مهم نیست بلکه توانایی مدیریت صحیح و ماندگاری در این کسب و کار نیز اهمیت زیادی داشته و استعداد، علاقه، پشتکار و سرمایه ی کافی را می طلبد.
تمایز و تفاوت، یکی ازمهم ترین ملزومات راه اندازی فست فود و رستوران
شما قصد دارید که این کسب و کار را هر چه سریع تر و با کیفیتی قابل توجه و رضایت بخش برای مشتریان آغاز نمایید، اما یکی از مهم ترین مواردی که باید حتما و حتما آن را بسنجید، رقابت موجود در بین سایر همکاران و بیزینس های هم صنف شما می باشد. قطعا تعدد و تنوع رستوران ها که امروزه بسیار به چشم می خورد، نباید باعث شود که شما فکر کنید در این بازار داغ جایگاهی نمی توانید داشته باشید؛ بلکه لازم است که از تمامی این موارد استفاده کنید و به این شلوغی های اطراف خود به چشم یک فرصت برای تکامل نگاه کنید. چگونه؟
بررسی نمایید که اگر در محله و منطقه ای که برای راه اندازی فست فود یا رستوران انتخاب کرده اید، کسب و کار مشابه دیگری وجود دارد و از معروفیت و محبوبیت برخوردار است؛ چه نکاتی را رعایت کرده است که توانسته به این مرحله دست پیدا کند؟ البته که نباید به دنبال شبیه سازی و تکرار باشید، بلکه هدف از بررسی سایر بیزینس های مشابه، این است که بتوانید نکاتی را پیدا نمایید و از آن ها به عنوان وجه تمایز و تفاوت و به منظور ایده یابی استفاده کنید.
شما به عنوان یک کارفرما و مدیر می توانید با شناسایی نقاط ضعف رقیبان خود به بهترین شکل عمل کنید و ایده های جدید و یا گزینه های جذابی را برای ارائه به مشتریان در نظر بگیرید:
- منوی بهتر و خوشمزه تر و متنوع تری را ترتیب دهید.
- با آشپزان حرفه ای تر همکاری کنید.
- امکانات بیشتری در محل فست فود یا رستوران برای مشتریان تدارک ببینید.
- قیمت های متفاوتی نسبت به سایرین ارائه دهید.
- دکوراسیون زیبا تر و گیراتر و محیطی آرام و دلنشین تر را انتخاب کنید.
- از خدمات مشاوره راه اندازی رستوران و فست فود گروه سر آشپزان برتر استفاده نمایید تا بتوانید در معقولانه ترین زمان و با اصولی ترین برنامه پیش بروید.
راه اندازی ومشاوره،آموزش رستوران ایتالیایی،ایرانی،فرنگی،باغ رستوران،هتل،کافی شاپ،فست فود مدرن بارسپی وآموزش صفرتاصد،به روز باتضمین در سراسرکشور
۱ـ بازخورد هزینه ها در مدت زمان کوتاه از فست فود رستوران کافی شاپ توسط گروه راه اندازی
iran good food _۲ تعیین مکان مناسب نقشه کشی آب و گاز و برق مجموعه و آشپزخانه طراحی و چیدمان آشپزخانه
۳ـ خرید و انتخاب تجهیزات مجموعه با قیمت های مناسب واقعی و نصب و راه اندازی تجهیزات .
۴ـ آموزشهای عملیاتی در محیط واقعی فست فود ، رستوران جامع و کامل دقیق
۵ـ آموزشهای دوره ای طبخ انواع غذاها و نوشیدنی های سرد و گرم و انواع کیک ها و س و دسرها
۶ـ انتخاب نوع فست فود یا رستوران کافی شاپ با بودجه مناسب و دید کامل
۷ـ طراحی دکوراسیون داخلی با استانداردهای و متدهای روز جهان کامل و دقیق توسط طراحی برتر .
۸ـ نورپردازی حرفه ای داخلی و خارجی نمای نور دقیق و مناسب نسبت به فضا و تم و رنگ .
۹ـ تهیه چک لیست ما و فرم های راه اندازی فست فود رستوران به طور کامل و جامع .
۱۰ـ تهیه نرم افزار مورد نیاز به فروش و حسابداری جامع و کامل .
۱۱ـ ارائه جدیدترین دستورالعملهای غذایی به روز دقیق با تست + استراتژی در طبخ و پخت دقیق غذا .
۱۲ـ گزینش و تامین نیروی انسانی مناسب مجموعه .
۱۳ـ آموزش حرفه ای پرسنل به صورت تئوری و عملی توسط سرآشپزان برتر
۱۴ـ آموزش مدیران مجموعه به صورت کلاسهای حرفه ای . - کارشناسی خط تولید، عیب یابی و بهینه سازی فرایند تولید و عمل آوری غذاها - مشاوره و اجرا، جهت اخذ گواهینامه ISO و HACCP از مراکز بین المللی -خدمات و پشتیبانی رایگان پس از اجرای پروژه
ارتباط با مشاورین گروه ایران گود فود(سرآشپزان برتر)
شماره های تماس :
۰۹۱۲۰۸۷۱۰۷۷ صادقی
۰۹۱۲۹۲۴۷۲۴۸ سالم
۰۹۱۹۲۰۶۱۷۷۳ پشتیبانی
آدرس دفتر :
تهران میدان ونک خیابان ملاصدرا خیابان پردیس پلاک۴واحد۱۶