برای داشتن رستورانی موفق و پر طرفدار نیازمند تیم راه اندازی رستوران حرفه ای هستیم که قبل از راه اندازی رستوران و در حین راه اندازی رستوران به تمام پارامترهای مهم و حتی جزئی توجه لازم را انجام داده تا بعد از افتتاح رستوران از روز اول شاهد استقبال همشهریان عزیز از رستوران باشیم.
راه اندازی رستوران و کتیرینگ ایرانی :
با انواع غذاهای اصیل ایرانی از جمله خوراکها، کبابها، پلوها، خورشها و . .
راه اندازی رستوران فرانسوی :
با دارا بودن مدرک از آکادمی آشپزی لنوتق فرانسه و شاگردی استاد سرآشپز ژان میشل فرانسوی و توانایی آموزش غذاهای اصیل فرانسوی با گارنیش های متفاوت.
راه اندازی رستوران ایتالیایی :
با توجه به دارا بودن مدرک شف آکادمی و شاگردی استاد سرآشپز سالواتورۀ ایتالیایی توانایی آموزش انواع غذاهای ایتالیایی از جمله انواع پیتزاها، پاستاها و . . .
مشاوره راه اندازی رستوران و فست فود:
راه اندازی رستوران ایرانی و فرنگی ( ایتالیایی ، فرانسوی و …):
آموزش حرفه ای آشپزی و شیرینی پزی :
خدمات عمومی:
۱- مشاوره ، طراحی ، تهیه شناسنامه اختصاصی غذا (فرمولاسیون) و آموزش منو
۲- مشاوره در تهیه لوازم و ابزار آلات متناسب با منو و سرمایه شما
۳- مشاوره در جذب پرسنل و آموزش ارائه شده
۴- کنترلهای هفتگی و تثبیت طعم و مزه غذاها و افزایش کیفیت
۵- مشاوره در زمینه های نرم افزاری، تامین مواد اولیه ، عکس غذا و منو
۶- اصلاح و تغییر منو تا ۳ مرحله و پشتیبانی (سه ماهه ، شش ماهه ، نه ماهه و یکساله)
مشاوره راه اندازی رستوران و فست فود تلفن تماس : ۰۲۱۸۸۷۹۹۴۷۴