با پیشرفت جامعه ی بشری کنونی و با توجه به میزان افزایش مشغله ی افراد و افزایش میزان مصرف غذاهای سریع و آماده شاید کمتر کسی به فکر نوع تغذیه ی خود برای حفظ و نگهداری سلامتی اش باشد .با علم به اینکه فواید تغذیه ی سالم بر هیچ فردی پوشیده نیست، با این وجود کمتر کسی نسبت به شناخت صحیح رژیم غذایی خود اقدام می کند . شاید مهارت آماده سازی مواد سالم و ارگانیک مهم ترین بخش ایجاد انگیزه برای داشتن یک رژیم غذایی مناسب برای هر فرد باشد که این مهم لزوم دانستن حداقل های آماده سازی این مهارت را بیش تر از پیش نشان میدهد . پس یادگیری این تکنیک ها امروزه نه به شکل یک هنر تزئینی یا تجملی ،بلکه یک امر بدیهی ،لازم و کاربردی برای هر خانواده ی سالم است.
آموزشگاه صنایع غذایی ماه کار خود را در سال ۱۳۶۰با آموزش شیرینی و آشپزی خانگی آغاز کرد .پس از آن با گذشت یک دهه و علاقه مندی بانوان هنردوست اصفهانی و با انگیزه ی رشد و توسعه ی این هنر اقدام به رسمیت بخشیدن به این رشته به عنوان یکی از رشته های استاندارد سازمان فنی و حرفه ای نمود . با درخواست کتبی سرکار خانم مهناز داودی(امیری) مدیریت آموزشگاه و پیگیری های مرتب ایشان سرانجام این رشته نیز به عنوان یکی از رشته های مورد تایید سازمان فنی و حرفه ای استان اصفهان به ثبت رسیده است .
آموزشگاه صنایع غذایی ماه در سال ۱۳۷۱ به عنوان اولین آموزشگاه صنایع غذایی به صورت رسمی و قانونی شروع به فعالیت نموده و به اجرای استانداردهای آموزشی پرداخته . هنرجویان پس از پایان دوره های آموزشی مربوطه جهت شرکت در آزمون و دریافت مدرک بین المللی به سازمان فنی و حرفه ای معرفی میگردند .
آن چه این آموزشگاه را با سایر مؤسسات آموزشی متمایز می سازد آماربالای قبولی و دریافت مدرک، نه تنها به عنوان یک گواهینامه ی تشریفاتی بلکه به عنوان فردی کاملا آماده برای ورود به بازار کار چه در حد صنعتی و چه به عنوان یک نیروی درآمد زای خانگی است . پس از گذشت نزدیک به ۲۰ سال با توجه به درخواست و نیاز بازار کار جهت ایجاد یک مرکز آموزشی حرفه ای برای آقایان ،و با توجه به تجربه و سوابق برجسته ی این آموزشگاه ، در سال ۱۳۹۰ آموزشگاه ماه واحد آقایان تاسیس و راه اندازی شد تا بستری گردد برای آموزش و ارتقا سطح مهارت متخصصین و علاقه مندان به این رشته در واحد برادران .
با گذشت ۲سال پرسنل این آموزشگاه با بهره مندی از سوابق و آموخته های مختلف در زمینه ی آموزش و فعالیت های صنعتی و حرفه ای در آموزشگاه ماه اقدام به راه اندازی آموزشگاه دیگری نمودند که خود یکی از برجسته ترین سوابق آموزشی آموزشگاه ماه به حساب می آید .پس از آن بار دیگر واحد آقایان در فضایی کاملا صنعتی و کارگاهی آغاز به کار نمود تا همچون همیشه همراه و مشاور گردد با تمامی افرادی که این رشته را به گونه ای تخصصی و حرفه ای جویا می باشند .
آموزشگاه ماه زیر نظر سازمان فنی و حرفه ای مجری تمامی استانداردهای صنایع غذایی در زمینه آشپزی، شیرینی و کیک و دسرمیباشد .
با توجه به تنوع منوی استانداردها، رشته آشپزی شاخه های متعددی پیدا کرد ، برجسته ترین دوره های این رشته شامل آشپزی ۱،آشپزی ۲، غذاهای فوری ، غذاهای سنتی ، آشپزی مخصوص روز میباشد .
یکی از آخرین استانداردهای مورد تایید سازمان در رشته ی آشپزی دوره کباب زن و تخته کار میباشد که درخواست اجرای این دوره برای اولین بار از طرف آموزشگاه ماه به سازمان فنی و حرفه ای اصفهان صورت گرفت و با توجه به موافقت سازمان برای اولین بار این دوره در آموزشگاه ماه توسط یک سرآشپزحرفه ای بین المللی اجرا گردید . با گذشت چهار سال از اجرای این دوره ،همچنان دوره کباب زن و تخته کار به عنوان یکی از محبوب ترین دوره ها در مرکز آقایان و خانم ها در حال اجرا میباشد .
از آنجایی که این آموزشگاه همواره پیشرو در ارائه و اجرای دوره های جدید بوده است ، دوره قصاب نیز ویژه ی متقاضیان مهاجرت به کشورهای مهاجر پذیر همچون کانادا، استرالیا، نیوزلند به منظور راه حل ویژه به متقاضیان مهاجرت که رشته ی کاری و تخصصی آن ها در لیست رشته مشاغل این کشورها نمیباشد در دستور کار آموزشگاه ماه قرار گرفت و با درخواست اجرای این دوره از سازمان فنی و حرفه ای ،برای اولین بار در سال ۹۱ این دوره در این آموزشگاه برگزار گردید ، هنرجویان شرکت کننده در این رشته پس از اخذ مدرک مربوطه و ترجمه ی آن امتیاز مورد نیازجهت مهاجرت را به دست آورده و این سرآغازی شد برای اجرای پیاپی این دوره در مرکز آقایان.
ارائه دیپلم سرآشپز طلایی نیز خدمتی دیگر است از آموزشگاه صنایع غذایی ماه در استان اصفهان و البته باز نیز برای اولین بار. این دوره نوآوری در صنعت شیرینی پزی و آشپزی بوده و دانش نوینی را با علم تهیه مواد ،ترکیب و نگهداری آن ها ارائه میدهد. در طراحی این دوره نگرشی متفاوت و خلاقانه به حرفه آشپزی و شیرینی پزی اتخاذ شده است .
خلاصه ای از سوابق مشاوره ای و راه اندازی و آموزشی صنعتی :
- کارخانه چیکا مشاوره در بخش R&F
- مشاوره و ارائه کلاس های آموزشی جهت محصولات کارخانه قند نقش جهان
- همکاری و کلاس های رایگان جهت کارخانه کاله در اصفهان
- مشاوره و خدمات آموزشی به شرکت قند رژیمی پراین
- همکاری با مجله سرآشپز
- مشاوره و خدمات آموزشی به شرکت محصولات قندی بن سا
- راه اندازی و آموزش بیش از ۱۱ آشپزخانه ی ملی گچساران،مجموعه آشپزخانه های شرکت نفت و گاز گچساران با ارائه روزانه نزدیک به ۱۲۰۰۰ غذا یکی از بزرگترین مجموعه های کشور میباشد . تعداد ۲۰۰ آشپز در این مجموعه فعالیت داشته که با توجه به کمبودهای موجود مدیران ارشد این شرکت برنامه ای یک ساله برای آموزش این افراد تنظیم کردند
- همکاری و آموزش به مصرف کنندگان محصولات گروه انتخاب
- آموزش و همکاری با بهزیستس استان اصفهان
- مولف کتاب های هنر آشپزی عالیجناب با بیش از ۲۰ جلد
- همکاری با مجله آشپزی مثبت
- راه اندازی رستوران یو در کرج
- راه اندازی رستوران سورنا در کرج و ارائه منو و فرمولاسیون
- مجری برنامه های صدا و سیما شبکه تهران ، جام جم و اصفهان، مجری بخش آشپزی برنامه زنده رود که به صورت اختصاصی به این آموزشگاه اختصاص داده شده بود
- مشاوره شرکت کیمیا
- آمار بالای قبولی در آزمون های سازمان فنی و حرفه ای و آموزش بیش از ۶۰% مربیان آموزشگاه های دیگر صنایع غذایی در استان اصفهان
خلاصه ای از خدمات آموزشگاه ماه :
- برگزاری دورههای آموزش در بیش از ۱۵ دوره مختلف زیر نظر سازمان فنی و حرفهای کشور با ارایه دیپلم بینالمللی
- برگزاری دورههای تکجلسهای جهت ارایه جدیدترین و آخرین دستورالعمل های روز دنیا
- ارایه منوهای جدید و متنوع جهت راهاندازی و بهبود کیفیت منوهای رستورانها
- آموزش نیروهای بیتجربه و کمتجربه و با سابقه در محل کار
- فرمولاسیون و ارایه محصولات جدید جهت کارخانجات
- مشاوره و راهاندازی جهت انواع رستوران، کافیشاپ، دسرسرا و شیرینیسرا
- مشاوره و ومعرفی جهت راهیابی به بازار کار( ارایه بهترین روشهای درآمد زایی در شاخهی صنایع غذایی با توجه به شرایط هر هنرجو)
ارتباط با ما
آموزشگاه خواهران: اصفهان، خیابان میر، خیابان مصلی، کوی شهید مهربانی ۱۰، پلاک ۳، طبقه دوم
تلفن : ۳۶۶۲۳۲۴۹-۰۳۱
آموزشگاه برادران:اصفهان، خیابان چهارباغ خواجو، نبش خیابان منوچهری، مجتمع آریا طبقه سوم
تلفن : ۳۲۱۲۶۹۸۴-۰۳۱
ایمیل : info@mahcooking.com