مدرسه قهوه ایران ، اولین فضای آکادمیک رسمی در حوزه ی قهوه و صنایع غذایی وابسته در ایران است که در پایان تمامی دوره های آموزشی خود ،مدرک رسمی از سازمان فنی و حرفه ای کشور به هنرجویان اعطا می نماید.
– تفکر شکل گیری مدرسه قهوه ایران ،ریشه در ربع قرن سابقه ی کاری و مدیریت هلدینگ آرگو در صنعت قهوه و صنایع وابسته دارد.
– هلدینگ آرگو در سال ۱۹۹۸ میلادی کار خود را در زمینه آموزش ،تجهیز و راه اندازی کافی شاپ آغاز نمود و در طی این سال ها تعداد زیادی پروژه را راه اندازی و پرسنل بسیاری برای کافی شاپ های سراسر کشور تربیت کرده است.
– در سال ۱۳۹۰ هلدینگ آرگو اقدام به راه اندازی مجموعه خانه باریستا ایران نمود تا خدمات آموزش ، تجهیز و راه اندازی کافی شاپ به صورت تخصصی از طریق خانه باریستا ایران صورت گیرد.
– هلدینگ آرگو در سال۱۳۹۴ لابراتوار تخصصی قهوه را تاسیس و اقدام به تولید قهوه در لاین های مختلف ،با نام تجاری آرگو نمود.
– با پیشرفت و توسعه هلدینگ آرگو و کارنامه درخشان در زمینه کارآفرینی و آموزش بالغ بر ۲۰،۰۰۰ هنرجو و همچنین بالا رفتن تعداد متقاضیان آموزش ،که حاصل رضایت هنرجویان از کیفیت آموزش بود ،در سال ۱۳۹۵ این هلدینگ تصمیم به تاسیس یک دپارتمان تخصصی آموزشی با نام مدرسه قهوه ایران گرفت تا امر آموزش علاقه مندان ،در فضای آموزشی وسیع تر ،آکادمیک تر و با سرفصل های آموزشی بیشتری صورت پذیرد.
– رشد صنعت قهوه در ایران در چند سال گذشته با سرعت شگفت آوری انجام گرفته، هر روز شاهد بازگشایی کافه هایی با شکل و شمایل خاص و هزینه های بسیار بالا در سطح شهر هستیم. تعداد بالای کافه ها و فضای رقابتی بین آن ها باعث می شود تا مشتریان به دنبال کیفیت بیشتر باشند و داشتن کیفیت نیازمند به کارگیری نیروی کار حرفه ای است.
– سرمایه گذاران یا مدیران کافه ها و رستوران ها عموما در قسمت های مختلف مجموعه خود خلا نیروی حرفه ای را احساس می کنند و تامین نیروی انسانی متخصص بزرگترین دغدغه آن هاست.
همین نیاز باعث می شود تا فعالین این صنعت تلاش کنند که همیشه خود را از نظر دانش و تخصص به روز نگه دارند.
– این مجموعه با فراهم آوردن فضای آموزشی تئوری و همچنین کارگاه های عملی در یک مجموعه ، بستر مناسبی برای آموزش حرفه ای هنرجویان در زمینه های کاری مرتبط به صنعت قهوه را بوجود آورده است.
– همانطور که از نام مجموعه پیداست ، می بایست به صورت تخصصی به آموزش قهوه بپردازد ، اما با توجه به نیاز آموزشی بازار ، این مجموعه برآن شده تا از نظر آموزشی قسمت های مختلف این صنعت را پوشش دهد.
– مدرسه قهوه ایران دارای workshop تخصصی ، شامل سالن کنفرانس و کلاس های مجهز به ابزار آموزشی بروز دنیا و همچنین دو کارگاه آموزش عملی می باشد.
–کارگاه آموزشی شماره ۱ که با دستگاه های به روز صنعت قهوه و نوشیدنی تجهیز شده و ظرفیت بالای آموزشی آن باعث می شود تعداد زیادی هنرجو به صورت هم زمان بتوانند نحوه ی کار با انواع دستگاه های آماده سازی و فرآوری نوشیدنی های سرد و گرم را تجربه کنند.
– کارگاه آموزشی شماره ۲ شامل تمامی ابزار و وسایل مورد نیاز آموزش آشپزی است که این مجموعه را در زمینه آموزش تمامی سرفصل های غذاهای ایرانی و فرنگی توانمند می سازد.
– مربیانی که در امر آموزش کنارتان خواهند بود ،معتبرترین مدارک قهوه (انجمن تخصصی قهوه اروپا SCAE) ،در زمینه باریستا ،بروئینگ ،رُست و… در تمامی سطوح را دارا می باشند و مدرسه قهوه ایران با افتخار در بین ۳۰۰ دارنده دیپلم قهوه در دنیا حضور دارد. (SCAE Coffee Diploma)
– اتفاق مثبتی که در این سال ها در صنعت قهوه و نوشیدنی کشورمان شاهد آن هستیم ، برگزاری مسابقات مختلف در سطوح گوناگون می باشد که به فعالان این صنعت (در مقام برگزار کننده، شرکت کننده، داور و یا اسپانسر) اجازه می دهد تا بتوانند خود را بیشتر معرفی کنند.
– مدرسه قهوه ایران نیز در زمینه برگزاری مسابقات در دوره های مختلف نقش خود را به خوبی ایفا کرده است.
– اسپانسری برگزار کنندگان و همچنین شرکت کنندگان، برگزاری دوره های کالیبریشن داوری مسابقات، برگزاری دوره های آماده سازی شرکت کنندگان مسابقات، با حضور آقای دنیلو لودی (سر داور مسابقات جهانی قهوه و باریستا) از جمله تلاش های مدرسه قهوه ایران برای برگزاری هرچه با شکوه تر مسابقات بوده است. در قسمتی از این مجموعه(به صورت دائم) استیج مسابقات به صورت کاملا استاندارد طراحی شده تا شرکت کنندگان بتوانند در دوره های آمادگی مسابقات ، فضای استیج را تجربه کنند.