مدرس و مجری برنامه آشپزخانه شماره ۳ (شبکه ۳-۱-۵ و جام جم)
راه اندازی رستوران هایی از جمله ورسای (خیابان گاندی)، تهران پاریس (سعادت آباد)، رنسانس شهرک، هات سیزل گیشا، شنتیا فردوس غرب ، زنجیره ای پارسیان (کرج) ، مهر رفسنجان و …
عضو علمی CDFS کمیته توسعه استانداردهای ایمنی غذایی
داور جشنواره های ملی آش و آشپزی زنجان ، جشنواره انار و گل و گلاب تهران و جشنواره رستوران تهران و …
سوابق مرتبط در تدریس نیروهای مستقر نهاد ریاست جمهوری از سال ۱۳۸۱ الی ۱۳۸۶، تشخیص مصلحت نظام حوزه نیاوران ، وزارت بازرگانی،کارشناسان رفاهی وزارت آموزش و پرورش ،افسران تدارکات نفتکشها ، خطوط لوله و نفت ایران، شرکت پتروپارس، بانکهای پارسیان ، روزنامه ایران و همشهری.
همکاری با هتل ها و رستوران های سطح کشور از جمله تهران ، کیش ، اصفهان ، ساوه ، اراک ، بندرعباس و موسسات هتلداری و آشپزی ماربین، جلب سیاحان و هورریزان.
ارائه مقالات متعدد و کارشناسی در ماهنامه های مختلف از جمله غذا ، آشپزباشی و …
آشپزی عمومی:
فینگرفودها ، سالادها، استیک ها، کباب ها، دریایی ها، سوخاری ها، دلمه ها و …
آشپزی تخصصی :
تاج بره ، لم چاپس ، برگرها، سوشی ، گالانتین و ...
شیرینی پزی عمومی :
شیرینی های خشک ، شیرینی های تر ، انواع دسر ،
انواع کیک و آموزش تزئین کیک
شیرینی تخصصی :
انواع ماکارون ، باقلوا ، لاواکیک ، کیک سوپرایز و ….
تزئین کیک : فوندانت ، کیک مخملی ، سس فرانسوی براق ، تکنیک های کار با شکلات و …
کلاس تک جلسه ای :
سالادها ، کباب ها ، استیک ها
نشانی:خیابان ولیعصر- بالاتر از پارک ساعی - ایستگاه اتوبوس ۳۲ روبروی آزمایشگاه نیلو پلاک ۲۴۰۴- طبقه اول آموزشگاه آشپزخانه ملل
تلفن تماس:۰۲۱۸۸۷۹۹۴۷۴