مجموعه رستوران فلوت از سال ۸۵ در منطقه ۱ تهران آغاز بکار نموده است . اکنون با تجربه و سابقه کار خود بستری مطمئن در تولید غذای خانگی ایجاد کرده است . در همین راستا مجموعه رستوران فلوت از سال ۹۳ با احداث و راه اندازی کارخانه تولید غذا در شهرک صنعتی پایتخت با ظرفیت تولیدی ۳۰۰۰۰ پرس غذا در هر روز به تامین غذای رستوران علاوه بر اشتغال زایی برای جوانان کشورمان از طریق گرفتن نمایندگی رستوران توانست ظرفیت فروش خود را در رستوران های مجموعه به ۶۰۰۰ پرس و زمان انتظار برای هر مشتری به کمتر از یک دقیقه ارتقا دهد .
راه اندازی رستوران و مدیریت رستوران یکی از پیچیده ترین و سخت ترین مشاغل دنیای امروز است. اگر در خیابان های یک شهر بزرگ رانندگی کنید تقریبا می توانید یک رستوران را ببینید که احتمالا در سال بعد وجود نخواهد داشت.
رستوران ها به دلیل ضعف در مدیریت و ضعف در تصمیم گیری صاحب رستوران اغلب با شکست مواجه می شوند.
یک رستوران موفق هدف خود را چیزی جز رضایت مشتری و کسب بهترین نتایج از فعالیت خود قرار نمی دهد.
در راستای ارزش های مجموعه رستوران فلوت ما برآن شدیم تا بتوانیم از بهترین متد روز در تولید و خرید عمده غذای خانگی ارتقای کیفیت و سلامت غذا بهره ببریم و با استعانت از خدا توانستیم در کارخانه غذایی خود با استفاده از آزمایشگاه های مخصوص کیفیت و سلامت محصولات خرید عمده غذای خانگی را بصورت روزانه و مداوم در خط تولیدی غذای خانگی زیر نظر داشته باشیم .
ماموریت و هدف مجموعه فلوت همواره تهیه و توزیع غذاهای اصیل ایرانی با متد روز دنیا جهت حفظ و ارتقای فرهنگ غذایی کشور عزیزمان و آشنایی گردشگران داخلی و خارجی با سلیقه و فرهنگ غذای اصیل ایرانی بوده است.
اعطای نمایندگی از یک برند معتبرو راه اندازی رستوران تحت شرایط ومقررات خاص می باشد. دراین سیستم به اعطا کننده نمایندگی فرانچایزور و دریافت کننده فرانچایزی می گویند.
نماینده فروش، شخص حقیقی یا حقوقی می باشد که ضمن دارا بودن شرایط عمومی واختصاصی گرفتن نمایندگی رستوران که توسط شرکت اعلام میگردد و اعطای نمایندگی با پذیرش وظایف و تعهدات نمایندگی، پس از تایید شرکت نسبت به اعطای نمایندگی و عقد قرارداد نمایندگی فروش اقدام می نماید.
مجموعه رستوران های غذایی فلوت پس از اعطای نمایندگی به نمایندگان خود به عنوان شریک تجاری نگاه می کند و انعقاد قرارداد را بعنوان یه همکاری بلند مدت در نظر می گیرد. با توجه به تجربیات داخلی و خارجی و علم فرانچایز در زمینه اعطای نمایندگی موارد زیر از مهمترین اصول ما می باشد که در قالب ۴ بخش تدوین شده است.
شرایط اعطای نمایندگی
۱.حضور موثر یکی از سرمایه گذاران یا معتمدین ایشان در مقام مدیریت شعبه
۲.انتظار واقع بینانه از سودآوری این کسب و کار به نسبت حجم سرمایه
۳.داشتن شرایط اشتغال به کار طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران(عدم ممنوع المعامله بودن و داشتن کارت پایان خدمت نظام وظیفه عمومی و سایر موارد)
۴.معرفی مکان تجاری مناسب(ملکی یا استیجاری بالای ۱۰۰ مترمربع، دارای جواز کسب/برق/گاز و تلفن)
۵.پایبند به اصول کیفی و مشتری مداری
۶.دارا بودن توان مالی مناسب برای راه اندازی و بهره برداری
۷.داشتن حداقل سن ۲۵ سال به بالا
۸.داشتن حداقل مدرک تحصیلی دیپلم به بالا
۹.داشتن شهرت و رزومه فعالیتی مناسب و قابل احراز
۱۰.ارائه گردش حساب ۶ ماهه بلحاظ احراز شرایط فعالیت مالی شخصی
۱۱.قبولی در مصاحبه مربوطه
۱۲.قبول تعهد حداقل کارکرد ماهیانه .
۱۳.سند مالکیت و یا اجارهنامه محضری حداقل سه ساله موقعیت مکانی جذاب داشتن بر تجاری و ورودی مناسب در یکی از خیابان های اصلی و پرتردد شهر
تعهدات مجموعه رستوران های غذایی فلوت به نمایندگان خود
۱.صداقت کاری
۲.پایبندی به ارائه منو کامل محصولات فلوت طبق استانداردهای تعیین شده
۳.پایبندی به تهیه منو غذایی رستوران وابسته به فروش آن و تحویل محصولات به صورت روزانه و غذای خانگی باکیفیت و استاندارد تعیین شده با توجه به کارخانه غذایی فلوت که تمامی مراحل زیر نظر بهداشت بوده و در ازمایشگاه های مخصوص مورد بررسی قرار می گیرد مشروط می باشد
۴.تامین غذای روزانه و تحویل در محل شعب راس ساعت مقرر و با حمل رایگان .
۵.در اختیار گذاشتن پیشنهادات و تجربیات خود در زمنیه پیشرفت و فروش مواد غذایی و ایجاد کسب و کار موفق با نمایندگان
۶.برگزاری جلسات هفتگی با سرمایگذاران و نمایندگان و مدیران در حین کار برای تبادل تجارت و درس آموخته های شعب موفق در جهت بررسی موانع و شرایط نمایندگی مذکور
۷.استفاده از تابلو و عنوان ثبت شده فلوت در زمان مقرر شده در قرارداد
۸.طراحی دکوراسیون و فضای سالن بر اساس استانداردهای فنی فلوت
۹.استخدام و آموزش صاحب امتیازان و کارکنان شعب در مرحله راه اندازی شعب در مرکز اصلی فلوت و تحت نظارت دفتر مرکزی
۱۰.برنامه ریزی و اقدامات تبلیغاتی در مرحله راه اندازی و توسعه فروش
۱۱.ارایه دستورالعمل ها و استانداردهای مکتوب مدیریت شعب
۱۲.تامین تمامی اقلام مصرفی به صورت مستیقیم از کانالهای طرف قرارداد فلوت از قبیل تامین غذای رستوران ،ظروف ، لباس پرسنل ، تراکت ها ، بسته بندی ها و ……………….
۱۳.نظارت کیفی مداوم بر عملکرد نمایندگان در مرحله ارایه خدمات وفروش رتبه بندی شعب ( حداکثر هر ۱۵ روز یک بار )
۱۴.پایش رضایت مشتریان و ارایه بازخورد به صاحب امتیازان برای اصلاح و بهبود عملکرد
۱۵.طراحی و اجرای کمپین های تبلیغاتی عمومی و برنامه های مشوق فروش مشتریان و کارکنان
۱۶.عدم راه اندازی شعبه در محدوده سرویس دهی هر نماینده ( محدوده سرویس دهی با توجه به پتانسیل هر نماینده و با توافقات بین طرفین صورت می گردد
۱۷.ارائه لیست تجهیزات
۱۸.آموزش کاست کنترل به نماینده
۱۹.قیمت گذاری محصولات
۲۰.کنترل مالی و محاسبه سود و زیان ماهیانه برای هر شعب
تعهدات نمایندگان به مجموعه غذاهای فلوت
۱.ارایه وثیقه ملکی یا بانکی به میزانی که مجموعه غذایی فلوت مشخص میکند
۲.پایبندی به استاندارد های کیفی ارائه شده در محصولات غذایی فلوت
۳.پایبندی به منافع گروهی در قالب یک مجموعه زنجیره ای و تمامی موارد ذکر شده
۴.ایجاد محیط کاری یک کسب و کار مدرن ( از نظر تمامی چارچوب های کاری )
۵.همکاری با ناظرین تضمین کیفیت دفتر مرکزی و موسسات بازرسی طرف قرارداد)
۶.صداقت کاری
۷.ایجاد محیط کاری یک کسب و کار مدرن
۸.پرداخت هرینه های مربوط در جلسات علنی و حضوری مابین طرفین مقرر شده طبق زمان موعود
۹.شراکت متوازن و مناسب
۱۰.قبول تعهد حداقل کارکرد ماهیانه .
شرایط قرارداد
مدت قرارداد: ۲ تا ۳ ساله
مبلغ نهایی جهت اخذ نمایندگی وکلیه هزینه ها در حضور متقاضی در محل دفتر مرکزی محاسبه و اعلام میگردد.
هزینه اعطای نمایندگی و حق استفاده از نام و تابلوی رستوران های زنجیره ای فلوت و همچنین هزینه ارائه خدمات و پشتیبانی های مدیریت مرکزی رستوران های زنجیره ای برای شعب و نمایندگی ها ، با توجه به موقعیت شهری ، مساحت مغازه و نوع خدمات جداگانه در جلسات حضوری با متقضیان توافق گردیده و دریافت می گردد .
روال کاری جهت اخذ نمایندگی فلوت
۱- تکمیل فرم درخواست نمایندگی
۲- دریافت و تکمیل فرم پرسشنامه متقاضی و تهیه کلیه ضمائم لازم
۳- انجام مذاکرات حضوری با متقاضی توسط دفترمرکزی
۴- معرفی اولیه موقعیت و شرایط مکان مناسب جهت نمایندگی
۵- بازدید از محل و فعالیت های سابق و جاری متقاضی
۶- تنظیم پیش نویس قرارداد و مطالعه طرح توجیهی
۷- پرداخت حق امتیاز توسط نماینده و عقد قرارداد نهایی
۸- طراحی و نظارت بر دکوراسیون و تجهیز شعبه
۹- استخدام و آموزش کارکنان و راه اندازی آزمایشی
مدارک مورد نیازجهت اخذ نمایندگی
۱)کپی کلیه صفحات شناسنامه متقاضی.
۲)کپی کارت ملی.
۳)کپی کارت پایان خدمت (برای آقایان).
۴)کپی آخرین مدرک تحصیلی.
۵)کپی مدارک و مستندات شغلی ( فعلی).
۶)کپی تمامی صفحات سند مالکیت، اجارنامه و …. از محل معرفی شده.
۷)۱۰ قطعه عکس رنگی استاندارد از ابعاد مختلف ملک یا ساختمان.
۸)۴ قطعه عکس پرسنلی جدید ۳*۴ از متقاضی.
۹)ترسیم کروکی و موقعیت دقیق ملک مورد نظر در شهر.
لینک فرم درخواست نمایندگی
شماره تماس رستوران شعبه تجریش
۲۶۸۵۰۳۹۱ – ۲۲۷۱۹۴۱۸
آدرس رستوران شعبه تجریش
تهران، میدان تجریش، خیابان شهرداری، پلاک ۵۸
شماره تماس کارخانه
۰۲۳۳۴۵۷۴۰۴۰
آدرس کارخانه
کیلومتر ۴۵ جاده خاوران ، شهرک صنعتی پایتخت ، بلوار افرا ، قطعه ۶و۷