چهل و پنج سال داشت. درسال آخر دبیرستان بدلیل نمرات ضعیف اخراج شد و از آنجایی که از دوران کودکی با دنیای اشپزی اشنا شده بود و انگیزه و پشتکار بسیاری داشت تقدیر، سر آشپز معروف "تد انگلیش را بر سر راه او قرار داد و زیر نظر او شروع به فرا گرفتن هنر آشپزی کرد و و با اعتماد به نفس مثال زدنی که داشت توانست جایزه بزرگ جیمز بیرد را بدست اورد.خانم باربارا لینچ موسس و مالک مجموعه رستورانها و فروشگاه های غذایی باربارا لینچ گروپ با ارزش تقریی ۱۰ میلیون دلار در سال ۲۰۰۸.
پدرش روی یک تاکسی کار میکرد و قبل از تولد او جان خود را ازدست داد. شش خواهر و برادر داشت و در شهر بوستون به دنیا آمد. در مجموعه ای زندگی میکردند که برای افراد با درآمد کم در نظر گرفته شده بود. کودکی خود را در چنین فضایی سپری کرد اما همین امر بزرگترین انگیزه برای داشتن پشتکار و مبارزه با شرایط سخت زندگی شد.
شرایط بد مالی باعث شد در ۱۳ سالگی اولین فعالیت اقتصادی خود را انجام دهد. روبروی منطقه سکونت آنها کلیسایی قرار داشت که مسئول کلیسا به دنبال شخصی برای تهیه شام برای چند کشیش ساکن کلیسا میگشت.
باربارا لینچ با اعتماد به نفس که داشت در مورد این موضوع با پدر سالیوان صحبت کرد و توانست تا اورا متقاعد کند و به مدت دو سال در آنجا مشغول به کار شد و این اولین شغل باربارا بود.
پس از آن وارد دبیرستان شد برنامه های آموزشی متفاوتی در دبیرستان ارائه میشد و بالطبع باربارا آشپزی را انتخاب کرد. استاد باربارا لینچ، دانش آموخته رشته شیرینی پزی از دانشگاه کمبریج بود و باربارا بدلیل تجربیاتی که در آشپزی داشت نزد او محبوب شد. تیم دو نفره آنها برای پرسنل دبیرستان شیرینی تهیه میکردند.
هر دانش اموز در طول چهار سال دبیرستان تنها یکبار حق شرکت در یک
تقریبا شش سال پس از اخراج از دبیرستان به همراه یکی از دوستانش به جزیره ای به نام Martha’s Vineyard رفت و در آنجا به دنبال کار می گشت و موفق شد در یک رستوران کاری پیدا کند.
او در ابتدا متوجه آگهی درخواست دستیار سرآشپز شد. به سرعت به آنجا مراجعه کرد. یک قایق تفریحی بسیار زیبا را در مقابل خود دید. وارد قایق شد و به اتاق مدیر آن قایق تفریحی رفت و درخواست خود را ارائه کرد.
مدیر قایق تفریحی نگاهی به او کرد و با سردی پرسید: "آشپزی کردن بلدی؟"
درجواب باربارا با کوهی اعتماد به نفس به دروغ گفت: "بله،در شهر بوستون آشپز بدم و آشپزی میکردم!"
باربارا حالتی جدی به خود گرفت و اضافه کرد: " من چودرهای (مدل خاصی از سوپ با غلظت بالا) بسیار خوشمزه ای درست میکنم".
در واقع این تنها یک دروغ بود و او حتی یکبار هم چنین سوپی را آماده نکرده بود.پس از پایان مصاحبه، اعلام نتیجه به فردا آنروز موکول شد. باربارا پس از انجام مصاحبه سریعا به کتابخانه رفت تا در مورد تهیه چودر تحقیق کند.
فردا آنروز طبق قراری که با مالک کشتی گذاشته بودند به آنجا رفت و استخدام شد.باربارا لینچ از اینکه توانسته بود شغل دستیار آشپز را بدست بیاورد بسیار خوشحال بود غافل از اینکه تقدیر بهتری
چند سال بعد در یک ضیافت شام در رستوران Michaela’s با شخصی به نام "تاد انگلیش" آشنا شدم. تا آن زمان حتی اسم او را نشنیده بودم. پس از مدتی روزی تاد با باربارا لینچ تماس گرفت و از او خواست اگر به آشپزی در همان رستوران Michaela’s علاقه دارد برای مصاحبه به او مراجعه نماید.
مصاحبه خوبی بود و از سوی دیگر رستوران Michaela’s برای ادامه فعالیت حرفه ای باربارا بسیار مناسب بود. در انتها باربارا در مصاحبه قبول و در آن رستوران کارش را آغاز کرد.
پس از مدت زمانی تاد به فکر تاسیس یک رستوران افتاد بدین منظور آنجا را ترک کرد. در مدت زمان همکاری دونفر ارتباط کاری خوبی بین آنها شکل گرفت و رضایت تاد از کار و جدیت باربارا باعث گردید تا ۲ سال بعد باربارا نیز رستوران Michaela’s را ترک کرده و در رستوران Olives که مالک و موسس آن تاد انگلیش بود به مدت ۸ سال مشغول شود.
درآن هشت سال با همکاری یکدیگر رستوران Figs را بازگشایی کردند. تقریبا دو سال بعد از آن پیشنهاد همکاری از سوی یک رستوران ایتالیایی به باربارا داده شد. باربارا که به دنبال پیشرفت و تجربه محیطهای مختلف بود تاد را ترک که این کار موجب عصبانیت تاد انگلیش از وی شد.
دیگر وقت آن رسیده بود که باربارا رستورا
رستوران معروف "نامبر ناین" (No. ۹ Park) که در لیست بهترین رستورانهای تازه تاسیس ایالات متحده آمریکا بود در سال ۱۹۹۸ توسط باربارا لینچ تاسیس شد.
عدم آشنایی باربارا با عوم وفنون کسب کار نیز در اوایل کار رستوران موفق نامبر ناین برای او مشکل ساز شد. تمام وقت و انرژی او صرف مدیریت آشپزخانه و پرسنل میشد و از مدیریت و ساماندهی سایر امور باز میماند. او متوجه شد یکی از پرسنل در زمینه امور تجاری آموزش دیده، بنابر این از او کمک خواست و تموانستند تا با کمک یکدیگر به ساماندهی و مدیریت امور بپردازند. باربارا در این مدت مطالب زیادی را از دستیارش آموخت و همین آموزشها منجر به پیشرفت و ارتقای کیفی رستوران او شد.
باربارا لینچ کار آفرین رستوران در سال ۲۰۰۲ اقدام به راه اندازی یک رستوران، ویژه غذاهای دریایی کرد. همچنین در سال ۲۰۰۴ کیترینگ ( غذای بیرون بر) Niche Catour را تاسیس کرد. راه اندازی بازارچه Plum با هدف فروش محصولات و مواد غذایی در سال ۲۰۰۶ از دیگر اقدامات وی بود. باربارا آموزشگاه و فروشگاه کتابهای آکوزش آشپزی خود با نام Stir را تاسیس کرد.
چند سال پیش به پیشنهاد یک سرمایه گذار که در رستوران نامبر ناین مشغول صرف شام بود، رستورانی به