درباره گروه سرای سبز

ما می توانیم نسبت به سرمایه شما ملک شمارا تجهیز و راه اندازی نماییم با بهترین کیفیت ومناسب ترین قیمت بصورت کاملا حرفه ای وتضمینی.
اگر به هردلیلی فروش وکیفیت محصولاتتان پایین آمده است و یا مشتریان ثابت خود را از دست داده اید و یا به هر دلیلی در کسب و کار خود موفق نیستید حتمابا گروه سرای سبز تماس بگیرید.
کارما صدرصد تضمینی وتخصصی میباشد به ما اعتماد کنید واز سابقه چندین ساله ما دراین خصوص استفاده بهینه را ببرید ما در کنارشما هستیم.
تجربه و سابقه کاری نشان داده که فست فود شاید تنها شغلی باشدکه اگر به درستی مدیریت نشودصددرصد باشکست همراه است پس سرمایه گذارگرامی کارخودرا به دست کاردان بسپارید .
اگر به هردلیلی درکسب کارخود موفق نیستین ویاقربانی وفریب راه اندازهای بدون تجربه وکم مهارت شدیدما میتوانیم جهت ارتقاع کسب وکارتان همراه شما باشیم گروه ما قدم به قدم درکنار شماست.

خدمات گروه سرای سبز

خدمات گروه سرای سبز

راه اندازی فست فود فرآیندی شامل خدمات زیر می باشد :
۱ . تهیه طرح کسب و کار برای راه اندازی یک فست فود، نیاز به سرمایه اولیه دارید. باید حداقل برای دو سال اول، تامین هزینه هایی چون اجاره محل، بیمه، تاسیسات، تجهیزات فست فود ، مواد غذایی، دستمزد کارگران و تبلیغ را از جیب خود و سرمایه اولیه تان در نظر داشته باشید. موفقیت نیاز به زمان دارد. اگر وام گرفتید ، باید از پس بازپرداخت ماهیانه آن برآیید.
۲ . تهیه و تدوین استراتژی مجموعه امتیاز یک رستوران زنجیره ای را بخرید تا موفقیت تان تضمین شود (یکی از شعب، یک فست فودی معروف شوید). با این کار در واقع در تجارتی سرمایه گذاری خواهید کرد که سود خوبی دارد. خرید امتیاز هزینه برمیدارد ، ولی سود آن بیشتر است. اگر می خواهید رستورانی مستقل برای خود باز کنید، به این موضوع توجه کنید که می خواهید چه گروهی را به رستوران خود جلب کنید و آنچه را که می توانید انجام دهید تا رستوران تان منحصر به فرد شود. شما در واقع می خواهید با رستوران های معروف شهرتان و یا کشور رقابت کنید، پس باید رستوران تان ویژگی خاصی داشته باشد.
۳ . طراحی پلان و نقشه فنی
۴ . طراحی و اجرا دکوراسیون داخلی با توجه به سلیقه شما پس از مطالعه نقشه و پلان رستوران شما از یک طرف و با توجه به منوی رستوران و سبک آن ، اقدام به بخش بندی کردن قسمت های مختلف رستوران شامل منطقه نشیمن ، کانتر ها ، جانمایی آشپزخانه ، انبار و سرویس های بهداشتی ، مناطق استاندارد داخل سالن مانند Customer Zone و Passageway Zone و Order Line و Back and Middle and Front Line نموده و بر همین اساس المان های تزئینی نیز استخراج خواهد گردید و طرح اولیه دکوراسیون ارائه خواهد شد.
۵ . طراحی منو فست فود منویی که هم از لحاظ قیمت و هم از لحاظ کیفیت و نوع غذاها بتواند با دیگر رستوران ها رقابت کند. غذاهای مخصوص سرآشپز که ویژه رستوران خودتان باشد را در منو حتما لحاظ کنید. طراحی منوی فست فود یکی از اصلی ترین موارد مورد نیاز هر رستوران می باشد. ما در این بخش با توجه به مطالعات میدانی انجام شده در سراسر ایران اول نسبت به سلیقه های موجود در منطقه ای که فست فود در حال راه اندازی است سپس نسبت به سطح و توان مالی و توان خرید همسایگان در منطقه نسبت به طراحی منوی مورد نیاز اقدام می نماییم. طراحی منو ها به شکلی حرفه ای انجام خواهد شد تا بتوان با قیمت تمام شده پایین و مواد اولیه کمتر منو را تهیه نمود.
۶ . طراحی آشپزخانه صنعتی ما در این بخش با توجه به منوی تهیه شده برای رستوران ، لیست تجهیزات و ماشین آلات مورد نظر را جهت طبخ تهیه نموده و بر اساس منطق گردش کار در آشپزخانه و اولویت های استاندارد ، نقشه چیدمان ماشین آلات را تهیه و ارائه می نمائیم. این نقشه ها شامل بخش های تاسیسات برقی و مکانیکی و چیدمان ماشین آلات و تجهیزات و تمامی موارد مورد نیاز می باشد.
۷ . طراحی و تولید تجهیزات آشپزخانه
۸ . تهیه و ساخت مبلمان و کانتر
۹ . جانمایی تجهیزات
۱۰ . بررسی کار سنجی و حرکت سنجی
۱۱ . تدوین برنامه و سیاست های استخدامی
۱۲ . آموزش حرفه ای مدیران اگر نمی خواهید رستوران را خودتان بگردانید، افرادی را استخدام کنید که با تجربه و البته سخت کوش و متعهد باشند. آموزش های لازم را به آنها بدهید. به آنها بفهمانید که انجام کار به نحو احسن، برای شما بسیار اهمیت دارد.
۱۳ . آموزش پرسنل آشپزخانه به طبخ و درسینگ
۱۴ . آموزش سوپروایزر در مورد کنترل کیفیت غذا و اداره واحد
۱۵ . آموزش صندوق دار با برنامه فروش و گزارشات مالی
۱۶ . آموزش سالن کاران و گارسون ها
۱۷ . آموزش نحوه تهیه برنامه های روزانه هفتگی و ماهیانه
۱۸ . برنامه بهداشت و سلامت
۱۹ . تدوین برنامه فروش و طراحی کمپین های تبلیغاتی و بازاریابی جهت افزایش فروش ما در این بخش پس از بررسی کامل خدمات رستوران ها و فست فود ها ، نقاط قوت و ضعف شما را بررسی خواهیم نمود و با تهیه کردن آمار های مختلف از جمله بررسی فروش محصول در رستوران شما + رقبای شما در منطقه فعالیت + نقاط قوت و ضعف رقبا + وضعیت مشتریان حال حاضر رستوران شما نسبت به تهیه استراتژی تبلیغات اقدام می نماییم. در این بخش متناسب با بودجه شما راهکار های افزایش فروش و تبلیغات موثر را به شما پیشنهاد خواهیم داد.
۲۰ . مشاوره گرافیک و چاپ می توانید در روزنامه ها و یا مجله ها تبلیغ کنید و یا در سطح شهر برشور پخش کنید. از آنجایی که رقابت در این کار اهمیت ویژه ای دارد، باید به تبلیغات توجه زیادی داشت.
۲۱ . مانیتورینگ رقبا
۲۲ . ارائه فرم ها و کاربرگ های مورد نیاز
۲۳ . ارائه بانک اطلاعاتی تامین کنندگان مواد اولیه
۲۴ . ارائه برنامه مدیریت جامع در زمان بحران
۲۵ . ایجاد واحد دلیوری سیستماتیک
۲۶ . ارائه جداول تغذیه ای غذاهای موجود در منو-کالری، پروتئین، چربی، کربوهیدرات، فیبر
۲۷ . برند سازی بر پایه کیفیت
۲۸ . ارائه تکنیک های منحصر به فرد برای موفقیت در شروع فست فود
۲۹ . اجرای برنامه های افتتاحیه رستوران افتتاحیه های باشکوه ، سرعت رشد فروش هر رستوران را به بالاترین حالت خود افزایش می دهد.ما در این قسمت برنامه های متنوعی را برای رستوران ها طراحی و اجرا می نماییم مانند دعوت از هنرمندان مطرح و معروف + طرح ریزی کامل برنامه افتتاحیه و تهیه سناریو + برنامه های آتش بازی و بادکنک آرایی + دعوت از مشتریان در شب افتتاحیه
۳۰ . طراحی ایده


آدرس کرج- خیابان طالقانی شمالی - نرسیده به میدان آزادگان - پلاک ۷۶۹- طبقه اول
۳۲۲۵۱۲۲۷ - T: ۰۲۶ ۳۲۲۶۲۷۷۹ - T: ۰۲۶
منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم