داستان موفقیت رستوران های نصرت کوکچه

داستان موفقیت سر آشپز نصرت

موفقیت در رستوران- زندگی نامه نصرت کوکچه

نصرت کوکچه، مالک و بنیانگذار رستوران معروف Nusre-ET Steak House . داستان موفقیت یک جوان مستعد ترکیه که میتواند الهام بخش بسیاری از ما باشد.به جرات میتوان گفت نصرت کوکچه یک کار آفرین موفق در عرصه مجموعه های غذایی در ترکیه است .در ادامه به بیان شرح حال او خواهیم پرداخت.
نصرت کوکچه در سال ۱۹۸۳ در خانواده فقیر به دنیا آمدم. او پنجمین فرزند بود، پدرش کارگر معدن  بودو اوضاع اقتصادی مناسبی نداشتند و رکود شرایط اقتصادی بر روی او و خانواده تاثیر بیشتری داشت تا جایی این فشار ها ادامه پیدا کرد که نصرت تصمیم به ترک شهر ارزروم، شهری که تمام خاطرات کودکیش در آن بود گرفت و به داریجا رفت.
معلم و مدرس نصرت اساتید دانشگاه و مراکز علمی نبودند بلکه، شرایط سخت زندگی و مشکلات پیش روی او بود که او را پرورش داد و درسهای موفقیت و پشتکار را به او آموزش داد.
اوضاع سخت زندگی او را مجبور ساخت تا پس از اتمام دوران ابتدایی به سمت بازار کار روی آورد.بزرگترین انگیزه او برای کار و فعالیت رسیدن به موفقیت و رسیدن به جایگاه اجتماعی و .... نبود تنها انگیزه او در آن دوران سیر کردن شکم و رهایی از گرسنگی بود.
او نمیدانست در این راه با پیچ و خمهای زیادی روبرو میشود و موانع بر سر راه او زیاد است او تنها به فکر کسب درامد بود. همین امر باعث شد تا به همراه برادرش در ۱۳ سالگی  وارد بازار  شهر بوستانچی شود و صنعت گوشت و قصابی را بر سر راه خود یافت. صنعتی که نمیدانست روزی باعث موفقیت بزرگ او در زندگیش شود.


fareca

نصرت کوکچه

زندگی نامه سر آشپز نصرت از زبان خودش

شرح زندگی نصرت کوکچه از زبان او:
بدلیل فشار های زیادی که در دوران کودکی داشته خاطرات کودکیش با سایر کودکان متفاوت است و منحصر به اتفاقاتی است که در فضای کار و بازار برای او افتاده است.
در ابتدا تنها یا پادو ساده بودم که حتی از لمس کردن گوشت منع شده بودم. فقط تمیز میکردم و میدویدم. نزدیک به ده سرکارگر داشتم و هر یک خواسته ای داشتند و مدام برای انجام دستورات انها در حال دویدن بودم.
اولین ارتقای شغلی من که در واقع نخستین پیشرفت من در زمینه کاری بود فعالیت در زمینه جدا کردن گوشت از استخوانها بود.در نهایت بعد از گذشت هفت سال و نشان دادن پشتکار و جدیتم در کارف ص



داستان موفقیت رستوران نصرت کوکچه- فصل دوم

بعد از پایان کار شرایط سخت شد.در طی این سالها هیچ سرمایه ای جمع نکرده بود و پس از چند روز اولین انگیزه او به سراغش آمد: " سیر کردن شکم".
همین امر باعث شد تا وقتی پس از چند روز که مالک رستوران قبلی با او تماس گرفت و پیشنهاد کار در  بازر بوستانچی را به او داد برادرانش در همان جا و خود او در نیشان تاشی استانبول کار خود را ادامه دهد. پس از مدت زمانی مالک رستوران قبلی یک کباب فروشی کوچک را روبروی رستوران راه اندازی کرد.
بعضی اوقات برای آن کباب فروشی، کباب میفرستادم به مرور زمان آن رستوران کوچک پا گرفت تا حدی که به نظر میرسید با فروشگاههای زجیره ای کباب جیرو (که ق

نصرت کوکچه

fareca

شروع کار حرفه ای شف نصرت کوکچه- کار آفرین رستوران

سرمایه اندکی جمع کرد و پس از ورود دوباره به آرژانتین در کلاسها و دوره های آموزش آشپزی شرکت کرد. پشتکار مثال زدنی او و علاقه و تجربیاتی که در طی این چند سال بدست آورده بود سرمایه اصلی او شد.
در سال ۲۰۰۷ با اینکه دوره های مختلف آموزش آشپزی را طی کرده بود، سه ماه در چهار رستوران بزرگ در آمریکا بدون دریافت هزینه شروع به کار کرد و به کسب تجربه پرداخت و از نزدیک با ترفند های آشزی و این هنر زیبا آشنا شد.
اشتیاق نصرت به یادگیری و آموزش هیچگاه آرام نگرفت و همین اشتیاق پشتیبان او در طی مسیر موفقیت است.
سرانجام در سال ۲۰۰۹ برای احقاق رویای بزرگ خود به ترکیه برگشت و رستوران خود را افتتاح نمود. موفقیت او در رستورانش منجر به شراکت او با گروه "گونش" (یکی از هولدینگهای بزرگ در کشور ترکیه) گردید.
نصرت همان کارگری بود که به او گفته شد یک قصاب باقی خواهی ماند اما امروز مالک یکی از بزرگترین رستورانهای ترکیه با تقریبا ۴۰۰ پرسنل است و همان حس صمیمانه او با مشتریان باعث جلب آنها و ایجاد انگیزه لازم جهت سفر به ترکیه و لذت خوردن استیک Nuse-ET گردید.